Liebster Award

Helloo Beautiful People!!

We started our 2k18 with the most amazing news of being nominated for the Liebster Award by a wonderful soul  Destinee  here on WordPress. This is our first Award Nomination and we are pretty excited!! Yayy!!  We are really honored and grateful to Des for the nomination. Do check out her fabulous blog  Life With Des .

So, guys the breaking news is that this post is not about Fashion!! It’s about answering the questions Des has asked us while nominating and also nominating 11 beautiful bloggers. Let’s brief you all about what is the Liebster Award exactly. Liebster Award is given to bloggers by bloggers in hopes to discover and spot new bloggers. The Rules are pretty simple:

→ Acknowledge the blog who nominated you;

→ Answer the 11 questions that your nominator has asked you;

→ Nominate 11 other bloggers (with followers under 200);

→ Ask them 11 questions;

→ Let them know that you have nominated them;

Here are the answers of the questions Des has asked us, so enjoy getting to know us little better.

1.) Why did you start your blog?

Answer- We are very passionate about Fashion. We have been obsessed playing dress up since childhood. We literally live for one thing i.e. “Creating our dream Wardrobe”. We always wanted to create a digital diary where we can store our style, outfit ideas & adventures and share it with the world. Hence we started this blog.

2.) What is your favorite book & why?

Answer- The favorite book is The Secret because we believe in its concept of “Law of attraction” which claims that thoughts can change the world.

3.) What is your biggest accomplishment?

Answer- Our biggest accomplishment is starting this blog and receiving immense response from our audience which really motivates us to deliver great content.

4.) What is your biggest goal for 2018?

Answer- In 2018 we want to travel more and take this blog to next level by creating unique and inspirational content.

5.) Who is the most influential person in your life?

Answer – We would say our Dad is the most influential person for us. He is the most optimistic person and the greatest speaker we have ever met. We are proud to be the daughters of such a great man like him. He is our source of inspiration.

6.) Describe your dream vacation?

Answer- Three of us lying on sandy beach of Caribbean in our Bikinis sipping coconut water or may be cocktails!!

7.) Which non-profit organization is most important to you?

Answer- NGOs educating kids who can’t afford going to school because every child has right for education and it’s a way for every children to change their own stories.

8.) If you had a limitless budget, but could only buy 5 things, what would they be?

Answer- Well, people say you can’t buy happiness but that’s not true!! If we have limitless budget we can buy things which can make us happy

Ami – Gucci, Private Jet, 3 Round the world tickets (For me and my sisters)

Chhaya – Tiffany, Castle, Island, Mountain, The Plaza (New York)

Shaili – Dream Kitchen, A secret garden, Restaurant, 2 Disney Land (Paris & L.A.)

9.) What is your favorite way to relax?

Answer- Ami- Reading

Chhaya- Listen Music

Shaili- Cooking

10.) If you were stuck as one age for the rest of time, which age would you want to be?

Answer- Ami & Chhaya-Forever 21

Shaili- Cute little kid

11.) Lastly, Describe your blog aspirations in one word?

Answer- Promethean (being rebelliously creative and innovative)

We nominate:

1.)  The Chic Flamingo

2.) Lipstick and Motherhood

3.)  It’s Louise’s Life

4.) Ellen.c blog

5.) Fit n Classy

6.) Classy Kate

7.) Swag it up

8.) The Red Notebook

9.)Christian Fashionista Blog

10.) Fashion, People & Places

11.) Eat, Style, Shop

Congratulations on your nomination!! We ask you following questions:

1.) What was the inspiration for your blog?

2.) What has been your biggest lesson about blogging?

3.)Which living famous person would you invite to dinner and why?

4.)Which activity is number one on your bucket list?

5.)If you could go anywhere in the world, where would you go?

6.)What movie do you like to watch over and over? Why?

7.)What is one interesting fact about you?

8.)If you had to eat one meal for the rest of your life, what would it be?

9.)What makes you laugh?

10.)Name 3 things that are in your “2018 Bucket list”!

11.)What are you looking forward to in the next 5 years?

There you go folks, looking forward to see your exciting answers!! Thanks again Des for nomination.

Happy Nominating

Lots of Love
SS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s